Calator in Infinit

Pentru COMENZI:

0720 831 965

Prin abilitățile mediumice active, autoarea a perceput că una dintre îndatoririle sufletului său în această existență este de a transmite cunoașterea revelată din Sursă și de a dezvălui oamenilor că totul este foarte simplu.

Titlul seriei acestor scrieri este „Călător în Infinit” și este proiectat să cuprindă șapte volume. Fiecare volum va fi denumit „carte” și astfel avem până în prezent:

Cartea întâi – PRIMII PAȘI , februarie 2017

Cartea a doua – FIII LUMINII , februarie 2018

Seria lor este inspirată din alte planuri existențiale ale Universului, din dimensiuni superioare și fiecare carte va conține informațiile perfect sincronizate cu momentul optim de transmitere al acestora.

Cărțile conțin informații rezultate prin conștientizări avute în urma experiențelor de viață, precum și informații percepute prin intermediul ființelor evoluate din dimensiuni elevate și „traduse” prin vocea Maestrului Interior sub forma mesajelor. Astfel a primit îndemnul:

„Du mai departe Învățătura Străbunilor!

Cartea este scrisă, trebuie doar tradusă!”

Majoritatea sesiunilor de channeling au loc în timpul călătoriilor inițiatice pe care le organizează și ghidează autoarea în locuri cu o încărcătură energo-informațională specială unde există un flux energetic care permite o racordare mai ușoară la lumile subtile. Din această perspectivă astfel de spații pot fi numite „portaluri către alte Lumi”.

Informațiile cuprinse în această serie sunt „informații vii”, deoarece păstrează vibrația planurilor din care sunt captate și indiferent de momentul lecturării ele transmit cititorului tot ceea ce îi este benefic împreună cu vibrația înaltă pe care o poartă și o radiază.

Veți fi uimiți de sincronicitățile care se manifestă în viața voastră prin confirmările și răspunsurile pe care le primiți citind aceste scrieri.

Universul lucrează și prin oameni și El îți vorbește!

Cărțile sunt adevărate cursuri scrise din suflet și pentru suflet. Ele sunt concepute spre a-ți fi un sprijin în procesul de autocunoaștere și descoperire a Universului. Sunt asemeni unor manuale prin care îți sunt dăruite tehnici, meditații și informații utile pe care le poți utiliza și practica foarte ușor, indiferent de nivelul de pregătire sau cunoaștere spirituală.

Date despre autor:

Dimitria Camelia PUCHIU

Formator în informație energetică; medium; specialist în terapie informațională: licențiată în drept;realizator al emisiunii „Turism Spiritualitate Autocunoaștere” – 6TV; organizator „Tabere Inițiatice” în Romania și străinătate

Un om, un trăitor al acestei Lumi.

Cu onoare și iubire îmi îndeplinesc menirea.

„Tu, de ce vrei să faci acest DRUM?”

Pentru COMENZI:  0720 831 965

Dăruiește un cadou de suflet prietenilor tăi:

Comenzi la telefon: 0720831965, Detalii: www.travelinfinit.ro

Cartea o găsești în București în:

Librăria Syntagma din Mall Titan, etajul 2

Prin rețeaua de Librării CLB cea mai apropiata de tine.

Iată lista librăriilor CLB:
1. CLB din Calea Dorobantilor nr. 168 ( Piata Dorobanti )
2. CLB B.D.P. HASDEU din str. Drumul Taberei nr. 18
3. CLB PAPIRUS din bd. General Magheru nr. 27 ( Romana )
4. CLB SADOVEANU din str. Edgar Quinet nr. 10 ( Universitate )
5. CLB I. SLAVICI din Bd. Iancu de Hunedoara 37 ( Perla )
6. CLB Bd. Ion Mihalache nr. 42 ( Piata 1 Mai )
7. CLB Str. Stirbei Voda nr. 56
8. CLB Bd. Iuliu Maniu nr. 55 ( Militari )
9. CLB Str. Gheorghe Sincai nr. 6 ( Tineretului )
10 CLB Calea Mosilor 306 ( Obor )


Daca doriti prezenta cartii si in alte librarii va rugam sa ne anuntati.

 

Pin It

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *